Арабска черна магия за силна омраза и раздяла на двойка

Извършването на тази изключително силна черна арабска магия води до тотален срив в отношенията между двойка, влюбени или семейство. Магията предизвиква бурна ярост и води до крайна раздяла, така че хората никога да не могат да бъдат повече заедно.
За извършването на дадената магия за раздяла е необходимо в определен ден и планетарен час да се изпише муската с мастило, в което има добавена заредена вода. В муската се съдържат призиви към подземните джинове- шейтани, които са кодирани за да унищожат дадената връзка и да премахнат всякакви отношения на любов и обич между хората. След това тя трябва да бъде прекадена със семена от мандрагора и корен от билката Хал Джадур (в превод „разделен корен“). Докато се кади се изрича 213 пъти:

„Заклинам вас подземните джинове от преизподнята на Джаханама да отидете при (имената на хората) и да унищожите тяхната връзка. Да се мразят като врагове на война, да се ненавиждат до сетния им час! Заклинам ви в името на Рахаджас, Дармалиш, Гарвисаш, Маркадиш, Сарисмиш, Казимиш! Нека тъмата на омразата се спусне върху очите им и да станат непрогледни, да не могат да се гледат един друг никога повече!“
Готовата муска се заравя  в центъра на пуст кръстопът, като върху мястото се полива от водата.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл: 

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.

46372567_462155597524203_421449610154737664_n