Ритуал за любов и събиране на разделении двойки

Този силен ритуал се използва за доживотно събиране на дадена двойка. Веднъж извършен, неговото разваляне е трудно. Резултатът след направата му превръща любимия в неспособен да изпитва каквито и да е чувства към друг освен извършителя и го привързва до степен на обсебване. Извършва се само, ако сте сигурни, че искате наистина да бъдете с този човек.
В определен ден се изписва муската с определено мастило, заедно с имената на хората (изписани с определени символи), в която се съдържат арабски талисмани и заклинания за дълготрайно обвързване с любимия човек. Върху муската се изрича седем пъти сура Юнус и 313 пъти сура Ал-Фатиха, като след всяко изричане се духва върху нея. Окадява се на благовоние от тамян и цвят от жасмин. Готовата муска се обшива в червен плат и трябва да бъде заровена на определено място и да се полее мляко и мед като приношение към подземните духове.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл:

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.