Магия за силна страст и любов

Тази арабска любовна магия се извършва за силна възбуда и пламенна страст, така че любимият да не може да намери покой и да желае да бъде постоянно с Вас. Той/тя ще бъде изцяло зависим/а от Вас и няма да може да контролира емоциите и чувствата си. Дори да иска да Ви напусне или да се настройва против Вас от други хора, не ще може да Ви остави никога и сърцето му ще бие само и единствено за Вас.

За направата на тази силна магия за любов трябва да се набавят  определени арабски билки. Върху всяка от билките се наричат имената на любимия човек по седем пъти и се загъват в специално приготвената муска. След като е готова тя трябва да бъде оставена за една нощ под открито небе, като преди това върху нея се изрича 99 пъти следното заклинание:
„Както звездите на небето са многобройни и не изгасват, така и страстта в сърцето на (името на любимия/та) да не загасне никога към (Вашето име)! Нека от небесата се спуснат огнени джинове, които да разпалят изпепеляваща страст и копнеж в сърцето на (името на любимия/та) към (Вашето име)! Спуснете се, О вие пламтящи Аламирдан, Зармаран и Машдаргал, пронижете сърцето на (името на любимия) с огнените си мечове и нека да се връща винаги при (Вашето име), където и да бъде, на което и място да се намира!“
По изгрев слънце муската се прибира и трябва да бъде или закачена на клон на дърво или да се зарови в плодородна почва, за да процъфтява обичта и любимия.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл:

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.

46440321_215058509444504_7905999369810214912_n