Призоваване четирите крале на джиновете

Това е могъщ ритуал за призоваване на четирите крале на джиновете, управляващи всяка от четирите посоки на света и четири природни стихии. Те властват над всички земни джинове и духове на природата. Само човек със силна вяра и сърце може да устои на тяхното величие и излъчване. Онзи, който ги призовава трябва да проявява изключително уважение и смирение пред тях, защото ако бъдат разсърдени животът на оператора ще бъде изложен на риск. Тяхната сила се простира по цялата земя и те са способни да надарят човек с всякакви блага, да му разкриват скрита информация и тайно познание или къде има заровени съкровища и земни блага, да доведат любим човек, да скарват и помиряват. Помагат за придобиване на богатство и престиж, както и да предизвикат желани от човек събития. Обучават в тайните на билките и лечебните растения, даряват със знание и мъдрост и учат как да се развият магически способности и много други умения, които са в тяхна власт. Знайте обаче, че във Вселената нищо не идва даром. За това което ще поискате от тях, от Вас ще бъде поискано друго в замяна. Този ритуал не е подходящ за неуравновесени хора или подрастващи, които търсят бързо разрешаване на битов проблем.
Преди извършването на самото призоваването е необходима предварителна подготовка. Една седмица преди ритуала трябва да се съблюдава пост, като не бива да яде никакво месо и животински продукти, да се въздържа от алкохол, сексуални контакти и да се пази пълно мълчание. Операцията трябва да бъде проведена на безлюдно и необезпокоявано място далеч от градския живот, където не бива да има никой друг освен вас. Ритуалното помещение трябва да бъде абсолютно чисто и затъмнено. В четирите ъгъла на помещението поставете четири глинени купи пълни с прясно мляко и мед като приношение към джиновете. В центъра на земята трябва да изрисувате следният магически кръг, който ще ви предпазва от атаката на враждебни сили по време на работа.

Призоваване на четирите крале на джиновете

Талисманът на четирите крале на джиновете се изписва на гърба на голямо неупотребявано огледало с черно мастило. Около него трябва да запалите четири свещи – червена, синя, зелена и бяла. Запалете благовонна смес, приготвена от: тамян, мускус, амбър, дърво алое, бяло сандалово дърво и корен от мандрагора. Всичко това трябва да бъде поставено в кръга, а вие трябва да сте седнали срещу огледалото с лице към Югоизток. В самата стая не бива да се намира никой друг освен вас.

Призоваване на четирите крале на джиновете 2Преди да започнете с призива трябва да изречете 21 пъти Айат Ал-Курси за защита, след което трябва да изречете следното заклинание 41 пъти сура Ал-Джинн, след което следното заклинание 313 пъти:
„Заклинам Ви, О, Вие Управници Крале на всички джинове Абу Ат-Тарик, Абу Ал-Уатхак, Абу А’атак, Абу Шафак, отговорете ми и се появете в името на тези свещени имена Канун, Анун, Талях, Балях, Талхалуйаш, Бахайаш, Байхалахал, Йаш, Асабиа, Тахфалуш, Махараш, Ел, Йах, Ауйах, Лах, Лах, Хуа, Хуа, Барак Аллах Фейкум Уа Алейкум!“
Изричането на сурата и заклинанието се извършва в продължение на три поредни нощи, като постоянно кадете с благовонието и подменяйте свещите след като изгорят. На третата нощ в огледалото ще се появят удивителни и страховити гледки, от които не бива да се плашите. Не след дълго ще се появят и самите крале на джиновете, които ще ви приветстват и ще ви питат какво желаете от тях. Изложете своите искания и желания.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл:

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.