Ритуал за контрол на човек с яйце

Този ритуал се извършва за пълен контрол върху човек, така че да върши само това, което вие желаете. Може да бъде използвана за различни цели, като осигуряване на съпружеска вярност, спиране на изневери, промяна и манипулиране на поведението на дадена особа.
Взима се яйце от черна кокошка, снесено ден сряда. Върху едната му страна се изписва талисманът, а на срещуположната пълните имена на човека, така както е показано на изображението. Яйцето се хваща с две ръце и върху него се изрича следното заклинание 1111 пъти:
„Мадарш, Кадарш, Казраш, Дарзаш, Таркаш, Каркараш, О, Вие множество от джинове и шейтани отидете при /името и това на майка му/ и умът му обсебете. Да бъде покорен на мен /името ви и това на майка ви/ и само мен да зачита. Думата ми за него/нея да е повеля, а нареждането ми негова воля ! Сега, сега! Бързо, бързо! Начаса, начаса!“
Яйцето след това се слага да престои за 9 поредни дена под лунна светлина, като всяка нощ върху него се изрича заклинанието дадения брой пъти. След деветия ден то се отнася и заравя в центъра на кръстопът.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл:

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.

Ритуал за контрол на човек с яйце