Силна черна магия за любов с овче сърце

Чрез извършването на този ритуал се подчинява волята и съзнанието на любимия към вас, така че да бъде постоянно обвързан и неспособен да изпитва чувства към друг човек. Тази силна магия може да бъде използвана за събирането на разделени двойки, за връщане на напуснал любим или за контрол над чувствата и емоциите на желан човек. Необходимо е в ден четвъртък да се вземе прясно овче сърце, което да е от мъжка или женска овца, в зависимост от пола на любимия. След което със мастило, направено от шафран и амбър се изписва дадената муска, съдържаща арабски магически талисмани, заедно с имената на двамата човека и техните снимки. Изписаната муска се окадява на благовонна смес от дърво алое, амбър, мускус от газела, червено сандалово дърво и корени от марокански саргинд, а върху нея се изричат 72 пъти сура Ал-Маида, като след всяка четвърт на сурата се изрича следното заклинание:
„Нареждам на Вас, О подземни духове да разпалите сърцето на /името на любимия/ с изпепеляваща любов по /вашето име/! Поразете ума му, така че да не може да вижда друг/а освен мен, да не може да яде, нито да седи, нито да спи без мисъл за мен! За Вас да е трапезата с овчето сърце, а за мен любовта и подчинението на /името на любимия /! Бързо, бързо! Веднага, веднага! Начаса, Начаса!“
Заредената муската се сгъва и поставя в сърцето, след което то трябва да бъде заровено на определено място.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл:

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.

Силна черна магия за любов с овче сърце - муска

Силна черна магия за любов с овче сърце - сърце