Събиране на разделени двойки

За извършването на този ритуал е необходимо да се вземе кандило от бяла глина. В него се сипва масло за горене, към което трябва да се прибави и масло от роза. Талисманът се изписва на парче памучен плат с черно мастило, а на гърба му се изписват пълните имена на хората, които ще се събират. Платът се навива като фитил и се слага в кандилото. След полунощ то се запалва да гори, а до него се запалва и благовоние от тамян и мускус. Изрича се 1000 пъти сура Ихлас, като след всяко стотно повторение се изрича по 21 пъти следното заклинание:

„Призовавам четиридесет и девет ифрита (имената им) да отидат при /пълното име на любимия/ и да изгорят ума и тялото му с пламенна любов към /вашето пълно име/. Заклинам ви, чрез имената с които Мойсей е разделил морето и с което Аллах е сътворил небесните духове: Ахтатес, Матаридис, Касарш, Барш, Азраиш и в името на четирите архангела Михаил, Габриел, Исрафил и Азраил сторете волята ми бързо и начаса! Нека благословията на Всевишния да е с Вас и върху Вас!“

След  като приключите с ритуала трябва да вземете кандилото и да го хвърлите в центъра на безлюден кръстопът.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл:

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.

събиране на разделени двойки