Магия за раздяла

Ако желаете да скарате и разделите дадена двойка или да внесете силна омраза, кавги и неприязън между тях се изработва следната муска, съдържаща арабски талисмани и заклинания за ненавист. Муската се изписва с черно мастило в ден събота, като на посочените места се слагат и снимки на хората. Тя се окадява смес от асафетида и листа от зокум, като върху нея се изрича 99 пъти отзад напред сура Ал-Зилзала и 2311 пъти имената: „Йа Кахар, Ал-Дарр, Ал-Музил, Ал-Мунтаким“, заедно със следното заклинание след всяко стотно изричане на имената:
„Йа Каранджиуш, Йа Базарджиуш, Йа Марксашиуш, Йа Дазлагсиуш изпращам Ви към /името на единия човек и това на майка му/ и /името на втория човек и това на майка му/ да им вредите и да донесете омраза и кавги в дома им. Нека да се мразят като котка и куче, да се дерат, да се хапят, да се ненавиждат, заедно на едно място да не бъдат, от една гозба да не близват, на едно легло да не лягат!“
Готовата муска се обшива в черен плат, в който се слагат косми от черна котка и куче. След това, тя трябва да бъде заровена на определено място.

Ритуалите поместени в нашият сайт са частично публикувани и са само с информативна цел. Ако желаете извършването на някой от тях или имате въпроси, пишете ни на имейл:

arabskachernamagia@abv.bg

Консултацията с нас е безплатна.